måndag 12 november 2012

Godmorgon världen!

Sitter på min engelska kurs och gör ingenting som vanligt ^^ Eftersom Natalie och jag inte kan göra så mycket tills på onsdag (när vi får bilderna till visumet) så står vi och trampar fötterna just nu. Men nu kommer det till det braiga! Vi bestämde att göra 2 utmaningar idag som Arpita skrev till oss :) Får se när Natalie vaknar eftersom hon satt uppe rätt sent med mig på facebook/msn inatt.

Ber om ursäkt för att det inte kommit någon video osv men vi har haft fullt upp här, och är så trött när jag slutar så åker hem och somnar, sen vaknar Natalie runt 12, och det tar typ 2 timmar för den ungen att ens kliva upp ur sängen och gå på toa... och sen ska hon övningsköra och vid 4 blir det mörkt... och då kan man inte filma ute. Om ni inte vill ha en video där man bara ser 2 skuggor och några röster. Nee men det blir lite svårt när vi sover i skift typ.

Ni kanske har märkt min dåliga svenska, anledningen är att jag suger på att skriva. Har alltid haft svårt men att skriva på Svenska och Engelska, det blir rätt mycket grammatiska fel och felstavningar och brukar hitta på egna ord som inte ens finns... så säg bara till om ni inte förstår, annars ber jag er om förståelse att jag helt enkelt suger på att skriva.

Tänkte göra Natalie lite arg och lägga ut bilder  från när vi tälta i somras. Var så fucking rädd hela natten så sov inte någonting, så fort det blev ljust så gick jag ut, sen kom Natalie från tältet och la sig på stranden och sov. Hon vart inte så glad när hon märkte att jag hade tagit kort på henne.1 kommentar:

  1. Vf skulle jag bli sur över de där bilderna? My hair looks fabulous!

    SvaraRadera