onsdag 16 januari 2013

15 Januari 2012, Tisdag


Idag var första gången här som vi behövde ställa klockan för att gå upp. Tror vår jet-lag börjat avta och vi anpassat oss mer till tiden här.
Halv tio skulle vi vara på plats i ett klassrum för att få lite info om olika saker. Den mesta kändes som den inte var till oss, utan till de som valt olika kurser själva istället. De hade lite utlottning av några saker också, anteckningsblock och kaffemuggar. Vi vann dock inget. Sad face.
Efteråt bjöd de på pizza. Första gången vi käkat Amerikansk pizza, och den var faktiskt rätt så god. Lite mer ost och lite tjockare än vad vi är vana vid bara.
Efter det gick vi ner på stan och köpte på oss det sista vi kände att vi behövde för att kunna känna oss riktigt hemma här. Skriver mer om det senare!

Men just nu känns det riktigt, riktigt bra. Och för varje dag blir det bättre. Idag sken solen ordentligt och det har varit sjukt skönt ute. Lägenheten och våra roomies är också toppen. Igår hade vi en härlig filmkväll med en av våra grannar också. En norsk kille som är 1.98 lång och vet hur man dödar (hahah, han har varit med i norska armén). Blev även mycket snack om delfiner och deras egentliga beteende (de är inte så snälla som de ser ut).

Nu ska vi se på Pretty little liars och avnjuta vår middag - pastasallad!
Lägger upp ett till inlägg sen. Vi hörs! Puss & kram & kyss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar