torsdag 31 januari 2013

Life is gooodHej!
Nu är första skolveckan avklarad!
På måndagar & onsdagar har vi två lektioner - Stagecraft & Voice and diction. Två lektioner som känns lite meh, men säkert blir roligare längre fram. Går till tjugo över sex dessa dagar, men har dock håla på fem timmar.
På tisdagar och torsdagar är det Beginning acting & Drama litteratur. Den sista lektionen är min favorit hittills. Älskar ju historia & att läsa (geek). Men jag tror att beginning acting kommer vara favoriten senare. Och så slutar vi vid två dessa dagar, inte helt fel det!
Skapligt mycket elever på skolan nu jämfört med innan. Vi har alla lektioner i samma byggnad och pendlar mellan två klassrum, så det är skönt. Alla våra lärare känns rätt bra, speciellt Matt i voice and diction och Michael i drama litteratur.

Vi har börjat komma in i det här att bo hemifrån. Vi har fortfarande svårt med att veta vad vi ska handla till mat (fan vad svårt det är), men det börjar bli bättre! Och vi har käkat hemma varje dag den här veckan (woohoo).
På schemat idag står att slappa och ha det bäst. Och i helgen är det att bara släppa loss och ha skitkul som gäller!

Hänger annars med våra kääära vänner hela tiden. Känns jättekonstigt om vi är ifrån dem, hahah. Blivit sjukt fäst vid varandra typ.

Vi ska försöka börja blogga mer igen nu när skolan börjat och allt. Ah, just det. Vi får läxor i stort sätt efter varje lektion som alla är till nästa gång. Nat fanni.
Hoppas ni har en sjukt bra dag!
N~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar