tisdag 5 februari 2013

Fest, pizza, super bowl & bioOch så har ännu en helg gått!
I lördags var vi hos vår andra hälft på Ortega, som snabbt fylldes med folk. Träffade lite nya människor, bland annat en kille som vi ska på hike med på söndag. Längtar! Avslutade natten med tacos hos oss. Perfect ending.
Igår började dagen med pizza hos Amanda och Jennifer tillsammans med Mauritz. Kan berätta att vi alla saknar pizzan hemma i Sverige som är MYCKET godare. Och ja, kebab. Det finns ingen kebab här... någonstans. Katastrof!
Efter det försökte vi se på Super Bowl, men det var så sjukt tråkigt. Seriöst. En halvtimma av spelet tog 1½ timma, de blåser av hela tiden och så är det reklam var femte minut. Vi tröttnade ganska snabbt.
Istället drog vi hem till Mauritz och provade på ett spel. Vi hade nämligen glömt nyckel allihopa och var utlåsta. Hur lyckas man egentligen?
Blev joinade av David & Adam för att se på bio. Warm bodies, som jag längtat efter att se. Men ja, jag hade antagligen lite för höga förväntningar, för jag hade föreställt mig mer action etc. Men den var rätt bra i alla fall!
Och så var det skoldag idag. Har varit trött som ett as och håller just nu på med läxor. Läxor, fattar ni? Efter att ha varit borta från det sen juni... aja. Ska nog gå det här!
N~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar