torsdag 21 mars 2013

En månad senare...Nu är det exakt en månad sen vi (jag) senast skrev i den här bloggen. Sorry för det, men den har verkligen fallit i glömska.
Tänkte dock att jag kunde uppdatera er lite på vad som hänt sen dess, vilket inte är så himla mycket egentligen.
Vi har gått i skola som vanligt. Sjukt mycket läxor, massor av saker att göra. Vi har haft ett exam och våra betyg ser bra ut. Sett på en pjäs där vi hjälpt måla scenen. Har också varit i Los Angeles. Det blev ett stort rave, masquerade motel, då vi såg DJ Alesso, men bäst av allt - Swedish house mafia. De var så himla grymma! Dagen efter, på lördagen, drog vi till six flags och hade en grymt kul dag.
Just nu känner vi oss båda tyvärr inte så bra. Vi har båda varit hos skolsyster idag. Så vi får se om hennes tips kommer hjälpa något.
Vi har också en grym hemlängtan. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit idag. Spring break är nästa vecka och jag önskar så mycket att jag kunde åka hem bara den veckan. Vill krama om min mamma, pappa, syster, Jas och alla fina vänner. Vill sova i mitt egna rum, i min egna säng. Pytteliten tröst att jag fått marabou och annat fint hemifrån, men det är ju inte samma sak. Vill träffa mina föräldrar! Vill ha de där otroligt saknade kramarna.

Aja, sånt är livet. 69 dagar kvar innan vi åker hem igen.
Får se när nästa blogginlägg kommer, kan inte lova något. Vi är grymt dåliga på att blogga. Kanske kan försöka med en gång i veckan, men som sagt, lovar inget.
- N
2 kommentarer:

  1. Om 69 dagar så är det inte så många dagar kvar tills du blir 'faster Natalie' :)
    Stora kramar så länge <3

    SvaraRadera