torsdag 8 november 2012

Det nya ansiktet

Hoppas ni tycker att vår nya header är bättre än innan :) Visst den kan bli bättre om man börjar kolla detaljer, men vi är inte proffs någonstans när det kommer till att ta kort och redigera. Men vi kommer ta en ny när vi kommer till USA, försöka lära känna någon som är bra på detta.

Vi har även märkt att det kommit fler läsare sen vi bytte header och till er vill jag säga välkomna till vår blogg och hoppas ni ska känna er som hemma. Det som är så kul är att vi kan se hur många läsare vi har från varje land, och det är kul att vi har folk från Usa, Norge, Tyskland, Finland, Frankrike och Nederländerna :D så det är inte bara folk från Sverige som läser vår blogg.

Vi ska även göra utmaningarna som vi tidigare har lovar, vi har fått lite meddelanden om vad ni vill att vi ska göra, fortsätt med det. Ni får gärna ta i lite hårdare, vi är inte fega. Men ska fråga Natalie om vi kan spela in i morgon. Har ändån så tråkigt på min Engelska kurs så behöver göra något roligare.Kom precis att tänka på att det är ca 1 månad kvar innan jag åker till egyten. Tiden bara springer iväg och känns om jag bara står och glor och inte redigt fattar vad som händer.

-Emmy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar